21/10/08

Èxit a la 7a caminada i pedalada del Cardener (TVCallús)


Un altre any, la caminada i pedalada del Cardener va ser un èxit rotund. En aquesta edició hi van assistir 200 participants, dels quals 45 anaven amb bicicleta. El recorregut va ser de gran satisfacció per a tots els inscrits, que van conèixer noves vistes i paisatges de la nostra rodalia.

Des de l'organització, volem agraïr la col·laboració de tots els participants, i en especial als patrocinadors i col·laboradors. També fer una menció especial a l'ajuntament per la seva disposició.

Esperem que tothom estigui satisfet amb els nostres actes i us esperem novament en els propers.

Moltes gràcies,

la directiva del C.E.C.
podeu visitar les imatges a tv callus (you tube)

2 comentaris:

CEC ha dit...

si algu pot facilitar fotografies i/o documents gràfics de la caminada i pedalada que ho comuniqui aqui, o envii un mail a ferran__net@hotmail.com

Anònim ha dit...

ATENCIÓ DUATLETAS!

Ja sabeu que el 7 de desembre hi ha duatló de muntanya a Prats de Lluçanès... Si si, a Prats!

Tan pels que coneixeu la comarca com pels que no,us asseguro que el duatló del Lluçanès promet, es preveu una gran participació (vindra gent molt curtida), un bon recorregut (amb tot el que ens agrada: desnivells, duresa, anar ràpid...) i una molt bona organització( al Lluçanès en saben).

Des d´aquí al Lluçanès animo a tothom a participar, perquè serà un dels millors duatlons d´hivern, dels que ens marquen!!

Aquí teniu més informació: wwww.duatlodeprats.blogspot.com

Vinga valents, ens veiem el dia 7 a Prats...

Salutacions Josep i a tota la gent de Callús!