11/3/09

Duatlo de Reus



Un circuit bastant lletjot però favorable perquè que el nostre Fonsi no es despenges amb bici.
Tram urbà en el primer corre i carreter general amb bici, una mariconada, però encara ho vam resoldre bastant bé que ningú es va fer mal tot i que havia una corba ( bruta amb oli invisible) al qual cada grup que arribava algun o altre llepava.
Sortida tipus guerra dels samurais amb un grup molt fort que Barrufet no va poder seguir, mentrestant Xavi i Alfons anaven controlant el seu grupet, una mica mes enrere un debutant en l' especialitat de carretera LLaunokenbak alies Albert prat que sorprès per la rapidesa de corre va optar per fer el seu duatló i no que els altres facin el seu.
Finalment, Barrufet va creuar la línea de mata enla 10na poss, Xavi un home regular en la 30a, Alfons apretant en l' entrada a l' estadi i repensant-se el grupet va fer 32e i Prat el 82e que cal valorarli que no es un mal resultat dins el nivell que hi havia, una bona posta a pun per Manresa.
Puntuació per equips 5ens
Després de tot això com que Reus no esta a tocar el Bages, vam anar a “cal Tupi” a menjar-nos un arròs negre que no estava gens malament.