29/3/11

UN ALTRE PODI QUE DONA PUNTS PER LA PERMANENCIA A PRIMERA DIVISIÓ

El passat diumenje 27 de març, a Igualada es va disputar el duatlo de carretera, puntuable per la lliga de clubs i campionat de Catalunya per categories. El Club Excurxionista Callús va aportar-hi vuit duatletes que entre ells van aconseguit el 3er lloc del podi per equips i en l' apartat de veterans Alfons Equius es va adjudicar el primer lloc de la seva categoria i en la mateixa Toni Ruiz tercer. Aixi que Esquius el tenim proclamat campio de catalunya de veterans 2. Finalment les pocicions dels Callusencs van ser: -Barrufet 11e - Miki Moreno 38e - Dani 40e - Esquius 44e - Corominas 51e - Ruiz 71e - Josep Enric 96 - David 244 Cal felicitar a tots ells per la bona tasca que van fer en un duatlo d' alt nivell i amb un gran nombre de corredors, un total de 450 i de 38 equips.