30/11/08

El CEC ja suma!

C.E.Callús aconsegueixen els primers punts per equips al Campionat de Catalunya de duatlons de muntanya.


El Club excursionista Callús va assistir en el duatlo de Viladecavalls, el qual van participar Albert prat, Carles Miralles, Miki M. i J. Barrufet, també em nostre company Marc Garriga que debutava en l' especialitat.La prova de modalitat sprint, va ser rapida, en un tram de corre molt pla i un circuit de btt que començava amb fortes pendent i seguia amb un recorregut ràpid de baixades i corriols.El títol se’l va endur el bergada Joan Freixa, ara actual campió de Catalunya.Pel k fa el Callús van puntuar en miki 18a pos, barrufet 24a posició i Carles 78a posició, una mica mes endarrerit va entrar “Llaunokenbak” (A. Prat), d' aquesta manera el Callús es va classificar 6ens per equips el qual va ser el primer equip de la comarca en puntuar.També cal destacar el debut d’en Marc en la 74a pos., que per culpa d' uns embuts en el tram de btt no va poder retallar mes posicions.





6 comentaris:

CEC ha dit...

SI SENYORS!
SOM UN EQUIP!!
ÀNIMS I FORÇA!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!!!!
Dir-vos també que aquest cap de setmana, diumege 30 Novembre, hi va haver la Jean Bouin, 10km asfalt per Barcelona. 2 corredors del poble, Albert Prat i Ferran Puig van participar-hi amb bons resultats.Aquesta carrera va aplegar 5.045 corredors.
Albert Prat Oliveras: 148è classificat amb un temps de 37'30"
Ferran Puig Just: 93è classificat amb un temps de 36'29".

L'esquiada del CEC es farà aquest any¿¿¿???
Ferran

Anònim ha dit...

ah! Vam correr amb el nom de:
Centre Excursionista Callús

Què em dieu de l'esquiada?
Ferran.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots el duatletes! D´això se´n diu anar ràpid...

A continuar així!
Salut i força

Anònim ha dit...

Eis!! Organitzareu l'esquiada aquest any?? Va! Que la de l'any passat no vaig poder venir, i aquest any en tinc ganes! Si les dates son bones!
Espero resposta!
Ferran

CEC ha dit...

ben aviat debatrem si l'esquiada 2008/2009 és viable...
rebreu mes noticies en breu.
gràcies