28/4/11

ESQUIUS SUB-CAMPIÓ ESTATAL I TEMPORADA FINALITZADA

Alfons Esquius del Callús va assistir el campionat d' españa de duatló per grups d' edat que es va disputar a Soria, el qual en va treure un brillant resultat aconseguin la segona posició i proclaman-se sub-campio d' españa. Cal felicitar-lo pel seu resultat i la velentia que a tingut per poder accedir a aquesta prova.




També cal destacar que Esquius en competició catalana a estat campió absolut del circuit català en veterans2, acompanyat del seu company i també membre del Callús Toni Ruiz que va optar per la segona plaça en una lluita molt competida.


Josep Barrufet destaca en el seu 2n lloc del ranking del circuit català aconseguit per la seva regularitat en les cinc millors proves, que sense tindre un objectiu s'ha vist reflactit en aquest segon esglao.

Pel que fa la lliga de clubs, competin per primer any a primera divisió, em mantingut la categoria amb claredat aconseguin la sisena posició de la taula, lluitant amb grans equips, aquest resultat gracies a tots els membres del equip que s' han esforçat i lluitat com es marex aquest peitit club que dona com a major importancia pasar-ho bé i quan 'to passes bé els resultat surten sols.