21/9/08

Collsuspina, cosa fina!

El passat 9 d' agost es va celebrar les mítiques 2 hores de Collsuspina.Una prova de resistència en BTT que consta en donar voltes a un circuit tancat i per parelles amb una sola bicicleta, amb la dificultat que durant una de les hores es fa de nit. Alguns joves de Callús, Ferran Badia & Josep Pla,Robert Colillas & Barrufet i de Súria, Miki Moreno & Xavi Massana, van prendre part d' aquesta prova.Una cursa que no guanya el k mes corre les primeres voltes si no el mes regular. Aquest any amb una gran participació i un altíssim nivell, els Callussencs del Centre Excursionista, van aconseguir una merescuda 16a posició R&B seguits de ben de prop per la parella de Súria, el qual un d' ells esta liderant la competició del ciclista complert, per ells la 19a posició. D' altre banda el nostre Ferranet i el Pepet es trobaven a mitja taula amb la 47e pos.