18/9/08

Vilallonga es fa respectar




El cap de setmana del 6-7 de setembre, a les terres de Vilallonga de Ter (Camprodon) es va disputar el duatlo XM d' alta muntanya. Robert Colillas i Barrufet del C.E.Callús van pendre part d' aquesta prova a nivell catala, una de les mes dures del campionat. Explicació d' un corredorLa sortida des del mateix poble amb 380 participants i sortint de mitja taula del engraellat, ens esperaven 16km de btt superant un desnivell de 1200m, fins arribar a la transició, on després s' havia de completar un recorregut de 12 km de cursa a peu pujant dos pics de muntanya, un d' ells el Balandrau 2600m.En aquest moment ja penses amb l' arribada però encara faltava l' ultima part, un descens de 18km amb btt per uns camins de vaques directe a l' arribada. Robert que va debutar en aquesta modalitat va fer una grandíssima cursa. Ell va apostar de corre amb seny, respectant el que tenia per davant, i obtenint una meritòria 34e posició final amb un temps de 3h i 32min. D' altre banda Barrufet amb més experiència en duatlons, i acomiadant-se de la seva categoria sub-23, va intentar apretar el màxim per aconseguir el seu últim podi de la vida en sub23.I així va ser, realitzant un dels millors parcials en el tram a peu i col·locant-se en la 12a posició general i 2n per categoria a 4min del triomf. Un bon rodatge per començar la temporada 2009 competint en nom del Club Excursionista Callús.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Pep!! Ets un crack!!
Aqui també trobo a faltar la mencio especial per Alfons Esquius corrent pel C.E.Callús que va obtenir un triomf l'altre dia a la marxa dels 3 pics.
A partir del 5 Octubre comença la temporada de les curses dels 10 km. Cada finde n'hi ha una. Qui vulgui venir ja ho sap! De moment: Sebi Pujol,Albert Prat i Ferran Puig. Va, a veure si s'anima algú més del CEC.
FPJ

Anònim ha dit...

Molt bé Barru!
Acabar entre els 15 primers aquest duatlo té molt mèrit. Ja que es el mes dur del circuit.
Vinga crak si em recupero del tot, ens veiem al Duatlo de Nuria, el Coliseum dels duatlons.
Una abraçada company!
Agur!
Juanma

Anònim ha dit...

Barrufet, ja fa dies que t'ho dic, però amb el resultat d'aquest duatló i del passat diumenge 21 a la CURSA DEL TAGA (6è a la general i reservant part del teu potencial) tens un futur envejable!!
De cara a la nova temporada, com diu un bon amic comú, si et fots més "amanides i entrenos" pots trobar-te lluitant al davant de tot de totes les proves on prenguis part....això no m'anirà massa bé a mi, però tinc ganes de fotre'm "cops de colzes" amb tú!!
Així que ja ho saps, enciams, tomaquets, pastanagues...i molts kms a les cames!!

Salut i mnutnaya!