7/3/10

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

El Prat de Llobregat es va convertir en l' escenari del duatló que es decidia quins serien els millors clubs de Catalunya.

Va ser un duatló diferent el qual tenies que recorre el circuit sempre amb el teu equip de 3a5 corredors amb la sortida escalonada amb un minut de diferencia entre equips, puntuant a meta els 3 primers corredors.
La situació que es recorria donant 4 voltes el parc Nou del Prat donava un al•licient el públic.

El Callús en veure les circumstancies, es trobava amb 8 corredors i vam haver de fer 2 equips Callús A i B. Això indica el gran club que estem que en un campionat de Catalunya poder corre amb 2 equips.
L' equip B format per Alfons, Terrones, Xevi.V i Xavi.A van sortir uns 20 minuts abans que el A constituït per Miki, Dani, Ramon i Barrufet.
Tots dos grups van fer una bona feina ajudant-se uns els altres quan feia falta i utilitzant una bona estratègia per anar el més ràpid possible.

Per part de l' organització vam veure que la cosa era una mica descontrolada pel tema de les voltes a peu, quan ningu controlava les entrades i sortides.

Després d' una bona apretada va valdre la pena haver assistit en aquesta prova sabent que el Club Excurcionista Callús esta dins el top ten dels duatlons.
L' equip A es va encapsalar en 9a posicio i el B en la 24a posició, això reflexat en 80 equips es un resultat notable-alt. Tot i que un estudi posterior del president va fer un anàlisi dels 2o3 equips per davant nostre i n li quadraven els resultats, pero això ho deixarem el aire....

Destacar també que sense el reportatge gràfic de la Sonia, Pepet i animadors, això no seria possible!!!!!