17/3/10

La Transcorriols deixa un bon tast de nous corriols















Per segon any cosecutiu el Centre Excurcionista Callús va organitzar aquella pedalada tècnica i dura, que no és apte per tothom, només pels més experimentats i que estan en forma.

Tot va començar a mitjans de novembre recorrent i traçant el nou recorregut que enguany ha donat feina a netajar km de corriols i trialeres, milers i millons de cops de tisora i "xapo" un derrera l' altre fins que vam arrivar a la data del 6 de març, l' hora de marcar el circuit amb totes les seves senyals i una nit nerviosa per uns i altres.
















7 de Març: 6h del matí començen els preparatius, taules, carpes, repas del circuit, xocolata, arc de sortida, equip de musica, inscripcions.... tot apunt.

Començen d' arrivar els primers participans rebuts amb un bon got de xocolata calenta i un tall de coca per prevenir
els -4º graus. De mica en mica es va omplin la taula fins a 120 valents de sortir a pedalar els 38km de ruta.
Amb ells els esperava un recorregut duret amb un primer bukle a la muntanya de Muncunill fins arribar el primer avituallament que no faltava de res. D' aquest pun, una pujada forta per pista i per alguns desglaçada, els deixava a la cresta del Garriga que crestajan fins la senyera i trialejant van arrivar el gorg negre. El qual només els quedava uns km per arrivar a l'esmorzar a la Font d' Antius, que tenien preparat un bon entrepa de butifarra.
















Ja amb més força els vam fer desplaçar cap el territori del 2009 pujant pel sender de la Pomera i cap el Serrat de Roma, vorejant fins a Plaça Catalunya, aqui un petit avituallament per poder dirfrutar del últim i llarg corriol de més de 4km fins arrivar a Callús, el pun clau per fer un vermut, rentar la bicileta i cap a dinar. Només els que s' han quedat amb gana...

L' arrivada dels participants i els seus comentaris sobre el traçat i el nivell organitzatiu els van deixar un bon sabor de boca i falicitant a l' organtizació per la feina feta, els traçats nous, el correctíssim marcatje, i la manera de cuidar els ciclistes destacant el bon servei d' avituallar.
Això dona per aprovada la segona Transcorriols de Callús !!!!!

Cal agraïr a la mare naturalesa que ens va deixar fer la prova el dia que tocava sense pluja, peró ven just va tallar per que si no es fa el 7 de març ja no s' hauria pogut fer a causa de la neu que va deixat el dilluns i un altre feinada de pins per tallar enmig dels corriols.
I el més dur no va ser marcar si no desmarcar el circuit amb 30cm de neu que quedara per l' historia de les grans nevades del Bages.














Gracies a tots ho hem tornat a fer possible!!!!!!

Aviat sortira el vidio de la pedalada a tv callus i el youtube!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ola el video de la transcorriols on esta penjat?