19/12/10

BONS RESULTATS I SENSE VERGONYA

Altre cop i per tercer any cosecutiu alguns corredors del Callús han participat a la multitudinaria cursa d' obstacles de Barcelona anomenada Buff Epic Run, una prova d' uns 9km amb diferents situacions a soprepassar.
Del Club van accedir-hi en David, Laia Andreu, Miki, Barrufet i Teresa Pla, tots ells van fer una bona cursa per que aqui el més important es passar-ho bé i no fer-se mal. Encara que els que es veuen valents van a per el prernil o la tv. La cursa molt rapida el principi i dominada per Just Sociats que aquest any no s' ha deixat ensarronar per la tactica Barru "ei no em deixis sol" el qual tots dos junts fins a mitat de cursa.
Barrufet en segon lloc del podi va poder endur-se el pernil.
En Miki i la Laia disfrasats de policia i presonera van fer una gran cursa adjudican-se el primer lloc per Laia Andreu. David conjuntat del Callús va demostrar que en un poble petit quan s'ha de donar la cara es dona. Hi la nova corredora que només ens fa aquest tipus de prova i acompanyada pel seu inseparable gosset Tro, va acabar la prova amb millor registre que l' any anterior.
Barrufet gracies a la equipació construida per Tuga a treves del Illen Botines i de la estilista maquilladora Laura Garcia del Stetic's va poder guanyar el preimer premi a la millor disfresa individual amb la transformacio d' un habitant Navit del planeta de Pandora de la gran pelicula d' Avatar.
Quin es el el bó?