14/12/10

LA TUGA TRAIL ES CONVERTEIX EN PROVA FIXE PER EL C.E.CALLÚS

El passat diumenje 3 d' octubre es va disputar a Copons la segona edició del Tuga Trail, una cursa de muntanya de 18km amb un desnivel de 1700m. Amb un circuit tecnic i entretingut maquissim i d' exemple per les curses de mitja muntanya. En la classificació general Xavi Espinya, membre de la selscció catalana de curses de muntanya es va endur la victoria, seguit per Jose Manuel Granadero, gran atleta i en 3er lloc Josep Barrufet del Club Excursionista Callús. Pel que fa la categoria femenina La victoria va ser per Lola Brusau i en 4t possicio i primera senior la nostre i cecida pel Vic, Sonia Bruguera , igualment que Xevi Vidal creuan la meta en 4ret general i primer senior masculi, Joan Munts aconseguin una brillant 3er posicio en veterans ell si membre del c.e.callús.
El premi espeial per equips molt disputat també va annar per l 'equip Callúsenc!! cronica regio7

Pero no només erem 4 corredors si no que també teniem representant la caminada popular amb un traçat diferent, la nostre companya Teresa Pla que ella sense voler ni competir tambe va arrivar primera en la modalitat.

I un equip no guanya si no tenim un public que annimi cada quan tenia oportunitat, estem parlan del petit Jan que es el fitxatxe mes petit que tenim, blindat per 50anys i surtin de la cantera del Team Poal amb el permis de la reoprtera grafica RosaMª que li va caure la llagrimeta quan va veure a treves del objectiu de la camara el pare i fill contents el podi de la vila de Copons.

D' aquest poble no nomes ens enduem el triomf si no, una equipació completa a triar i personalitzada per tot l' "equip expedició" del Callús. Cal reconeixa que en acabar la cursa i donant un volt pels carrers ens vam donar compte que es ben bonic i trenquil per viure, pero l' estiu ha de ser terrible.