27/4/09

Llaunokemback, al capdamunt!

.

El passat dissabte 18 d’abril, es va fer a Navàs la segona edició del Cros de Sant Jordi. Una prova de 10 km per camins i corriols amb un parell de pujadetes per la vila de Navàs.

Tot i que el dia amenaçava de pluja, amb un cel tot grisot, a mitja tarda el sol va aconseguir obrir algunes clarianes acompanyant així un clima òptim pels corredors. La cursa, molt ràpida, va està marcada des del km 0 per el ritme de les dues llebres: Hicham Elamrani i Abdelhak Sabhi que van fer primer i segon amb un temps de 32:47 i 33:30.

Pel què fa als corredors del Centre Excursionista Callús, Jordi Uró va fer 17é amb un temps de 38:57, Xavi Egea 23é (40:16) i Alfons Esquius 24é (40:18) i cal destacar el paper d’Albert Prat ( llaunokenbak) que en fer un dels seus primers 10.000 en cros va ensenyar com es guanyen els euribors en el mon de l’ atletisme, guanyant la seva categoria sub 23 i entrant en un meritori 42e lloc general .