6/4/09

El Club Excursionista Callús equip revelació de la temporada

El Club Excursionista Callús va participar el duatló de carretera de Sant Joan de les Abadesses, aconseguint la segona posició per equips.

El Callús va apostar fort incloïen 7 duatletes a la línea de sortida, Barrufet creua la línea d' arribada amb un temps de 55min classificant-se en 5e posició, seguidament va entrar Jordi Uro en 16a pos., i Xavi Agea en la 26e pos., ells tres van donar el segon lloc pel Callús, recolzats des de en prop per un clàssic en la seva categoria, Toni Ruiz entra el 37e general i primer vetarà, i apunt de no arribar a meta a causa de una semi envestida del mateix Ruiz que corria sense pastilles de freno de davant va quedar l' artesenc Juanje Rodriguez 45e i Alfons Esquius el 57e, també va participar Albert Prat que va abandonar a causa d' una punxada, mentre ell liderava la seva categoria sub-23.

Ja en tenim un altre, de moment 2 podis i lluitant amb els de primera divisió com si ho haguéssim fet sempre!!! ENDAVANT CALLÚS