5/7/09

II CROSS de Callús

LES FOTOS DE LA CURSA (clicar l'enllaç)

http://picasaweb.google.es/cecallus/


http://www.regio7.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009070600_19_35946__Esports-Sociats-Forn-campions-luxe-Cros-Callus

Sociats i Roc polvoritzen el cronoEl Centre Excursionista Callús, ha celebrat la segona edició del cros, una cursa de 10 km per terreny mixta i variat. Han tingut una assistència de 130 corredors, entre ells 2 campions del mon Just Sociats i Agustí Roc que tots dos han polvoritzar el temps record de l’ any passat. Cal destacar que enguany hi ha agut molta participació de callussencs que s’ han nat animant dia rere dia.

Destacar també la gran actuació de molts callussencs que han demostrat estar en plena forma, accentuant el pimer local, Ferran Puig Just que revalida el seu títol com a tal.

Pel que fa els comentaris de la gent ha estat una cursa distreta i molt ben organitzada.

El centre excursionista Callús intentarà que aquesta cursa es pugui dur a terme any rere any i valora molt positivament l’ augment de participants respecte l’ any passat, una cursa que creix i mica en mica es va fent gran.


Una vegada més, des de l'organització volem agraïr profundament la col·laboració de les institucions i persones en particular, que han fet possible que la segona edició del cross es fés realitat.GRÀCIES A TOTS, I FINS L'ANY VINENT!(CLASSIFICACIÓ, clicar damunt per ampliar)


5 comentaris:

CEC ha dit...

BEN AVIAT PENJAREM LES FOTOS DEL CROS I UN VIDEOMUNTATGE.

Unknown ha dit...

Hola!
Com és que no hi ha premi pel millor veterà local? Que injust!

Unknown ha dit...

És conya! Felicitats a l'organització! Bona feina.
Salut a tothom.

Anònim ha dit...

Avui he disfrutat molt corrent...la organització molt bona (cada any ho feu millor), els participants genials, de 85 de l'any passat a 125 d'aquest any! Als corredors callussencs que aquest any hem duplicat número respecte l'any passat (crec que erem uns 15-20)!!! I el públic espectacular, situat per tot el circuit i animant, i a l'arribada aplaudint a tothom! Que els hi preguntin al Just Sociats i Agusti Roc els aplaudiments del podi final què tal...

Apa, ja tinc ganes que arribi la 3a edició del Cross!!

Ferran Puig

Tr3sk ha dit...

Felicitar a l'Organització x la bona feina!!!...poc a poc aneu creixent!!
I sobretot felicitar al local Ferran...la propera edició que és la 3ª espero viure la teva victòria en directe!!!