7/12/09

El Club Excursionista Callús fa la posta en marxa de la temporada 2010 pujant el segon esglaó del podi


Que bé has corregut Miki....















Aquest diumenge passat es va disputar a Solsona (presa de Sant Ponç) el primer duatló del Solsonès amb una bona participació amb més de 150 inscrits. Una prova dins el circuit català però no puntuable, constituïda per 3'5km de cursa a peu, 20 en btt i 3'5 a peu amb un circuit rapidíssim vorejant tota la presa. El Club Excursionista Callús va optar per fer les primeres proves de la temporada presentant un equip molt vàlid en aquesta modalitat.














El guanyador de la duatló ha estat Francesc Freixer del c.n.vic, pel que fa els corredors de Callús, Barrufet ha tornat a guanyar la medalla de xocolata per segon cop consecutiu en 4rt pos, després de marcar uns registres boníssims amb l' apartat de corre. Miki Moreno 8è també amb una bona cursa a peu i Joan Munts en 43a pos mantenint la seva regularitat però acabant amb molt bones sensacions de cara en endavant.


La cursa:
La sortida infernal a causa de la poca distancia el qual Barru agafava la btt en segona pos. i ràpidament es veia batut pels seus rivals, sort que el terreny i un amic, juntament amb les feres de Balaguer s' han entres per rellevar-se i aguanta les posicions amb la btt. Joan entrant a boxes en una bona 25e pos. ha estat acompanyat tot el tram de "companys" fins el final.


















En l' últim tram Miki rei de les transicions ha deixat el grupet de 4 enrere sortint en 5e pos, amb un moment però a la pujada s' ha enfonsat hàbilment, Barru sortint de boxes tranquil s' ha llençat a per tot el que es trobes fins que ha rebassat el 4rt clas.
La suma dels tres duatletes Callussencs han aconseguit pujar en segona posició per equips.















Cal destacar també la feina dels nostres animadors/es, reporters, managers.... sense ells això no seria possible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats desde Cadis.
Sou collonuts.

Carles Miralles

Anònim ha dit...

Tornar aviat crack!!!!
I entrena a tope.

MIKI

Anònim ha dit...

Ostres, aquest any esteu a tope amb els de muntanya! Felicitats nanus i que en siguin molts més!

Des de Salamanca,
Albert Prat