21/12/09

Espectacle Callussenc el castell de Monjuic
















Aquest passat 20 de desembre va tenir lloc la segona Buff Epic Run, una prova de 9km pels voltants del castell de Monjuic on s' havien de superar diferents proves, la gracia es que la majoria de participants van disfressats petr animar molt mes la festa.

Els callussencs D.Junyent, P.Vila i J.Barrufet es van disfressar de infermeres provocatives, i la Aida Viladrich de tigressa. També va participar la Teresa Pla amb el seu gos Tro, i un cop allà sorpresa més callussencs Jordi Mas i Lluís Feliu amb les corresponents parelles, tot un festival.

Un dia fredot que de seguida ens va passar el començar a ballar el ritme dels timbals que animaven la rua de 1500 participants. Una gran part ben tocats del bolet.
Tret de sortida , l' infermera nº3 surt d' urgència sense donar opció els rivals, el qual es va trobar amb Just Sociats que tots dos van fer la cursa junts.

















Els altres callussencs es van agafar la cursa com la majoria, desfruitant del recorregut i de l' ambient.
Barrufet i Just es van repartir els trofeus ja que tots dos van arribar en 1era posició, un pernil, una llonganissa gegant, lots de Buff, una tele..... i la gran aclamació de una de les disfresses mes nombroses que anaven de barrufets.
Un molt bon dia que l' any que ve es repetirà!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Barru, estas guapissim!!!

Presi

cowboi ha dit...

Enhorabona barru!

Ets una infermera molt provocativa, eficient i ràpida sobretot, jeje.

Ah! però també tens algu de Rambo em penso, xD

Bones festes
Uró