11/1/10

CAGADA MONUMENTAL

El dia 3 de gener tenia partida la primera duatló de l' any a l' Atmetlla del Vallès, una prova bastant maca i organitzada per 9e any consecutiu. Teníem tot de cara per fer un bon resultat i de cop i volta un gravíssim error d' organització envia tots els 170 corredors en sentit equivocat, 160 perduts en definitiva el show de l' Atmetlla.
Com que van donar la prova com a no puntuable vam anar a fer un entreno amb btt recorrent un duríssim circuit de ciclisme però que tenia un bonic paisatge.

Així va quedar tot un viatge sense solta ni volta, i un munt de renegs que a l' Atmetlla es van adjudicar.