11/1/10

UNA BONA PLANTILLA; UN BON RESULTAT

















Dia 27 de Desembre, Cabrils es l' última prova del any 2009 i el Callús presenta una gran plantilla de corredors per afrontar amb seguretat la cloenda.
Un duatló molt conegut en el calendari però enguany modificat. A la línia de sortida 9 membres del Callús disposats a donar-ho tot, primer corre un espectacle de Barrufet en agafar el corriol de pujada i deixant enrere els seus contrincants, només Dídac Quadros va poder seguir el ritme, ell es presenta 1er el boxes. Els altres un pel mes endarrerits però en bloc com ha de ser, però la desgracia torna a caure per en Robert que en un contrapeu queda lesionat del bessó que ja tenia molèsties.














Agafem la bici i com sempre Barru perd tot el que ha guanyat, en Dani, Ramon i Miki les i van foten entre ells, Munts segueix el a poca distancia fent la feina de motxiller i sense pressió del equip per puntuar. David fòra dels paràmetres normals queda endarrerit a causa que es devia reservar per la sant silvestre. Carles amb una “pajara” que no podia ni empentar la bici es retira a 1km de la tra

nsició i es queda amb les maquíssimes fotògrafes que portàvem. Més endarrere tenim l' Aida acompanyada del seu germà fotent-li canya amb les dures pujades del tram en bici.














Finalment en l' últim tram Barru torna a marcar el millor registre, que aquest cop li serveix per escalar 6 posicions. El triplet d' en Miki, Dani i Ramon, semblaba que anaven de verano azul en l' últim carrer entrant a meta tots tres però amb un inesperat esprin de Miki dirigit cap en Ramon on el mateix esprinter es va fotre ben llarg amb la moqueta del xip.















Tot i aquesta novel·la el Callús va aconseguir la quarta posició de clubs i sumant molts punts en la seva categoria, empatant amb la primera posició de la taula de 3era divisió.

CLASSIFICACIONS:

BARRUFET 13e
DANI 31e
RAMON 32e
MIKI 33e
MUNTS 64e
ROBERT 87e
DAVID 200
AIDA 312na
CARLES retirat.