1/2/10

El C.E.CALLÚS col·loca dos veterans el podi de Reus











El passat diumenge 14 de febrer es va disputar el duatló de Reus, el primer duatló de carretera puntuable per la lliga de clubs i que enguany va ser campionat de Catalunya per grups d' edat.
El Club Excursionista Callús va desplaçar amb 5 components de l' equip a Reus per sumar els primers punts de la temporada.


Va ser un duatló una mica mal organitzat on molta gent va fer algun km més del compte amb bici.
La clau va ser la primera transició, on Barrufet va poder agafar-se el primer grup després d' un sacrifici que no li va servir de res, la resta del equip arribaven a boxes molt junts, peró la rapidesa en el canvi i la bona sortida de bici que van fer en Ramon i en Dani els va permetre agafar-se en el 3er grup, el qual van tibar d' ell bona estona.
En Xevi i l' Alfons una mica mes lents van quedar despenjats i ells dos van fer mitja cursa solets on es van perdre com la caputxeta el mig del bosc i els van sortir mes km del compte, fins que els va recollir el 4rt grup.

Finalment en Barru es el que en va sortir més malparat sortint en la segona transició 4rt però a causa de unes molèsties musculars va cedir moltes posicions que després poques va poer recuperar.
Tot i això en categoria de veterans de de 40-44 Ramon Corominas va pujar el tercer esglao del podi i en 45-49 Alfons Esquius va aconseguir la segona posició.
També del Callús cal destacar la 9a posició general de Josep Barrufet, Dani Bordallo 37e, Xevi Vidal 47e.
Pel que fa la lligueta de clubs el Callús es va quedar a les portes del podi amb la 4rta posició, però molt meritòria per un club petit com és.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no vols tindre rampas tens que entranar amb cala peus. ¿si es que entrenes algun dia ?

Anònim ha dit...

molt bé quina pensada preo m' emprenya fer rodillo amb cala peus.jejeje
barru

Anònim ha dit...

El Barru entrena d'amagat, es el que es comenta per les botigues de Callús.