1/2/10

Hem obert forat


DUATLÓ DE FOLGAROLES

El duatló de Folgueroles, enguany ha estat el campionat de Catalunya absolut de duatlóns de muntanya, a causa d' aquest esdeveniment s' ha notat un augment de nivell respecte a les altres proves però el Callús ha aguantat la batzegada donant el callo quan s' ha de donar.


Un circuit una mica enfangat però res a veure amb l' any anterior, però igualment l' hem valorat amb bona nota el tindre una estructura de mitja muntanya adient el terreny amb un apartat de curda a peu rapida però exigent el mateix temps, una btt divertida amb pujades molt assequibles i alguns corriols que han posat a cada un el seu lloc a causa de la mica de fang que els convertia molt més tècnics.


La sortida retardada a causa d' un "boicot" que havien tret les marques, però amb mitja horeta va estar tot.
Un inici molt ràpid passant pel costat de boxes, on en David va sortir com mai ho ha fet situant-se en zona podi. La resta de companys del Callús, Joan, Dani, Xevi, Ramon i Barru van fer una cursa de menys a més. La bici va donar sorpresa amb en Barru que es va veure caçat pel seu company d' equip que ja esta recuperat, no el 100% però en Xevi ha tornat.

Finalment la classificació Callussenca va quedar en :
-Barrufet 16
-Xevi 22
-Dani 38
-Joan 51
-Ramon 63
-David 153
Cal destacar la actuació d' en Joan i el Ramon que van fer el 8i9 respectivament en cat vaterans1.

Pel que fa la classificació com a grup vam fer 5ns per equips el qual obrim un forat còmoda per assistir els pròxims duatlons sense cap pressió, que tampoc l' em tingut ni l' em de tindre per que el més important es disfrutar en aquells moments satisfactoris dins i durant la cursa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta plantilla fa por!!!