20/6/11

4rt CROS DE CALLÚS 19-JUNY-2011

Aquest passat diumenge es va dur a terme el 4rt cros de Callús que any rera any i poc a poc va agafant nom i consolidan-se en una bona prova de 10km que dona l entrada el estiu.


Enguan la participació ha arrivat els 160 atletes que han pogut trenscorre un recorregut molt variat i entretingut amb dos avituallaments d' aigua i un de solid a l arribada. Tots els corredors també han tingut el seu obsequi comemoratiu i l opció de passar el dia a la piscina municipal del poble.




La cursa dominada en tot moment per Toni Bravo que es va adjudicar la victoria, seguit per Joan ferixa i de Jose Enrique Martinez del club excursionista. En l' apartat femeni la victoria ha estat per Laia Andreu del club atletic Vic, seguida de Carme Ballesteros i de Yolanda Garcia.

Cal destacar el canvi de liderat del premi local, en que Ferran Puig a recuperat la victoria que va perdre l' any anterior.

Finalment cal destacar la sadisfacció dels corredors, en esmentar que la cursa te un bon traçat i l' organització es molt correcte, encara que tenim alguns petits espectes de millorar.


Aprofito per donar les gracies els col·laboradors, de esports Sagi, 2.0 esports, Tv Callús, Les Comes, Ajuntament de Callús i Isved. Igualment que tots els voluntaris que ajuden tant dins i fora de la prova, MOLTES GRACIES A TOTS!!!


PER VEURE LES FOTOS DE LA CURSA ENTREU A: