27/6/11

Aquest any sí!!


CANVI EN EL REGLAMENT:
ES DONA L' OPCIÓ QUE CADA EQUIP PUGUI UTILIZAR DUES BICICLETES
(LES DUES HAURAN DE PORTAR LLUM QUAN L' ORGANITZACIÓ DONI L' ORDRE)



Fa temps que esperàvem tenir la zona adequada per
realtizar aquest esdeveniment i enguany, des del Centre Excursionista Callús estem animats per
fer-vos disfrutar d’ unes bones 2h de BTT en un circuit variat , divertit i espectacular. Per això us animem a venir per gaudir d’una bona tarda d’ estiu.





REGLAMENT:




INSCRIPCIONS:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El preu de les incripcions sense llicència serà de 20€ per equip, o de 20€ per a cada participant?
Gràcies

organització ha dit...

el peru sense llicència es de 20€per participant, pero l' ingres es pot fer juntament amb el company, el qual sera un ingres de 40€ si els dos corredors no tenen la lliceència.

Anònim ha dit...

Vaig estar veient la cursa d'ahir i volia felicitar-vos per l'iniciativa, pel circuit tant treballat i bonic, i per l'espectacle que vem poder gaudir tant els que ho miravem com els que participaven.
Espero que l'any proper hi tornin a haver-hi les 2 hores. Si m'ho permeteu 2 sugerencies en plan constructiu, caldria actualitzar mes el blog (tant els dies abans com despres amb classificacions i fotos) i haver-hi llums a la zona de boxes.
Salutacions, i endavant
Xavier Marti.

Anònim ha dit...

Molt bones, vaig participar a les 2 hores i volia felcitar-vos sobretot per el circuit i perque es veia que tenieu ganes de fer-ho i ho heu aconseguit. Com he dit el circuit era molt complet i feia difrutar (o patir) a corredors i visitants pero també en plan critica constructiva, sha de dir que la informació del blog es mínima i sembla que estigui abandonat i juntament amb la "poca propaganda que us veu fer" va fer que l'inscripció d'equips fos un pel justa. Jo per exemple hagues repartit cartells a totes les botigues de bicis de la catalunya central. Per altre banda, la ilumiació de boxes... ja nomes per seguretat, hauria d'haber estat present, pero teniu molts anys si tot va be per anar millorant! Ara a veure les fotos i clasificacions!
Felicitats de nou i espero que el comentari serveixi del plan constructiu.