25/1/09

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER GRUPS D' EDAT

Dos membres del C.E.Callús pugen el podi en una mateixa prova.


Després de les intenses nevades de la localitat de Folgueroles, es va poder fer el campionat de Catalunya per grups d' edat, també puntuable per premi Massi i circuit català.
Un duatló seguin la mateixa estructura de sempre, però amb un valor afegit, el fang que havia anat formant la neu va fer una mala jugada els participants que hi van prendre part, tot hi això tot va anar sobre rodes.
La sortida a les 11 del mati amb una boira espessa i la temperatura bastant baixa, sortíem de sota l' arc de Massi l' Albert Prat, Carles i Barrufet, tots tres fèiem equip tot i tenir les baixes d' última hora d' en Miki i Robert.
Un primer corre complicat, cosa que va afavorir en Barru que va arribar en 4a pos. a la transició, una llàstima que aquest noi estigui 2 punts per sota quan agafa la bici.
El cap de uns minuts arribava en Carles i Prat , bastant seguidets.
En fi un cop arribant a línia de mata, Barrufet va arribar el 17e i proclamant-se subcampió de cat x grups d' edat, seguidament Carles en 94a pos. i Prat el 110 tot i que una mica distanciat del segon va poder aconseguir la 3er plaça de la seva categoria sub-23.
Aquest cop gracies en Robert i l' Eli que va venir a animar i també de la reportera Cristina, em pogut aconseguir aquest video.


2 comentaris:

CEC ha dit...

aviat penjarem el video amb les filmacions de la cursa!

Anònim ha dit...

Molt bo el video!!
Felicitats pels resultats!

Ferran