3/1/09

UN DIA ESPÈS PER ELS CORREDORS DE CABRILS


El duatló de Cabrils que es va fer aquest passat diumenge, va ser complicat a causa de les pluges que havien caigut dies abans.
Sortida del poble de Cabrils, (maresme) a les 10h del mati amb una petita pluja que anava remullant de mica en mica mentre els corredors iniciaven el primer tram a peu, un cop agafàvem la bici seguíem per una carretereta
estreta de pujada fins arribar el canvi de carena. Allà començaven les coses a complicar-se, amb una baixada de camins rajant d' aigua que et picava a la cara i no podies obrir els ulls mentre en trobaves un terreny irregular. Seguin per una pujada de tipus sender i cap a la transició altre cop, per acabar fent els 3 km a peu passant per un petit recorregut molt maco.
Pel que fa els corredors del c.e.callús va ser una cursa dolenta a causa que en Barrufet va trencar la cadena al km 10 tot i que va seguir acabant la proba en 59a pos., Miki que corria fora dels seus paràmetres va arribar amb la 70a pos.i Prat que va millorant el rendiment va arribar en la 91a pos.
Pròxima cita Folgueroles.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Feia dies que no mirava la pagina, e rigut un estona, per cert aixo de fora dels meus parametres, que cullons!! estic fet una merda, jeje.
Molt bé la pagina, bona feina Ferranet.
Miki

CEC ha dit...

jajaja merci Miki.
De totes maneres he de dir que les cròniques les redacta J Barrufet, el nostre vicepresident.
ah, hem de parlar de l'esuqiada.
apa vagin bé els reis a tothom

Anònim ha dit...

No sé com collons t'ho fots, però sempre et passen coses,... ara la cadena, ...
Que vas comprar la bici al mateix lloc que en J. Fenoy ?, a ell ja no li peta res !!! Has provat allò de posar-hi oli ??? Hi ha bicis que se'ls hi posa bé.
Esperem que a la propera no pinxis, ni perdis el cap, i quedis en una posició més digne pel C.E.C.
Bona feina.
Ciao

Anònim ha dit...

Ferranet, aquesta foto és de la pedalada d'aquest diumenge a Castelltallat, no de Cabrils... falta la crònica encara...
no entreneu gaire per aquest diumenge, que fa massa fred.
Albert

Anònim ha dit...

Hola CECUEROS!
El Barru em va preguntar sobre kin dissabte no hi havia partit de futbol del Callus, per fer venir mes gent a l'esquiada, jo li vax dir que el 14 Febrer. Ara be, el 14 es carnestoltes al nostre poble, i la gent estara pensant mes en les comparses que esquiar. Una altre data possible es dissabte 21 de Febrer. En parleu i a veure, pero aquesta crec que es la millor data! Ja direu alguna cosa.
Ferran