14/1/09

RIALLES D' ÚLTIMA HORA




El passat diumenge alguns callusencs van anar a la pedalada de Castelltallat, un cop allà dalt amb un fia bastant fredot, ens vam trobar en “llaunokenbak” que també feia la pedalada amb tres amics dels seus.
Completant un recorregut de uns 30 i pico km per les serres de Castelltallat i a causa de les pluges i el desglaç que havia els camins van fer la prova molt més dura de el normal, el fang va fer abandonar un 25% dels participants a causa d' averies.
Un cop passat els 2n avituallament, un dels nostres companys que anava bastant tocadot, va punxar, o es va autopinxar. Mentre reparàvem una roda que no era del mes normal de sempre, una xapusa de neumàtic, van passar mes de 1/2 hora i aleshores va apareixia el nostre amic Prat que anava sol a causa que els tres amics van trencar el canvi, vaia tela!
Seguin endavant i ja arribant a meta,Prat en adelentat tímidament el nostre
company _ _ _ _ girant el cap a ma dreta i amb una mirada per sobre l' ombro se li va escapar una rialla de orella a orella i va ferir la sensibilitat d' en _ _ _ _ el qual recordarà molt temps.
En fi una pedalada d' aquelles que en sentirem a parlar....

5 comentaris:

CEC ha dit...

jajaajajajajaaj

president... per favor!

Anònim ha dit...

ondi!!!!!!!!! quines bicis mes netes!!!!!!!!!!!!!jejeje

Anònim ha dit...

I l'esquiada quan??
El poble reclama un dia ja!!

Anònim ha dit...

tampoc ni hi ha per tant...
la meva rialla, no recordo que fos tant, no era en cap cas per ofendre en ____.
Falta la crònica de Folgueroles, que diumenge q ve ens toca Mataró, aquest blog s'endarrereix...
bona feina

Albert

Anònim ha dit...

El Barru i el Ferranet van dir que segurament dissabte 21 febrer hi hauria l'eskiada del CEC.Queda nomes un mes per la data, i encara no se sap ni a on es va ni quins son els preus...a mi hi ha gent que m'ho demana i no els hi puc donar informacio...
Digueu alguna cosa ja. Merxi!
Ferran