16/11/09

Arranca la temporada 2009-2010

El club excursionista Callús fa la "posta en marxa" a Viladecavalls


Ha passat un any volant, ple d' èxits, i ja tornem estar ficats el “lio” de les duatlons que cada cop estan més de moda. El Callús ha començat la temporada en el duatlo de Viladecavalls, amb una inscripció espectacular i escaient-se amb el Campionat de Catalunya de duatló.

El club ha convocat els nous fitxatges per aquest any provinents de la plana amb Xevi Vidal, Dani Bordallo i Ramon Coromines, també de Callús David Junyent, i els clàssics Carles Miralles i Barrufet. Tots ells a la línia de sortida per començar la temporada, encara que es molt aviat per dir segons que, la cosa pinta bé. Un duatlo molt rapid en el tram de cursa a peu i una btt dura, els culpables que han fet exprimir els corredors del c.e.callús.



Jo, en Barru s'ha de dir que de corre encara corro però en bici gairebé em poso a plorar de la llàstima que feia, però tot es un començar. Xevi, bona cursa a peu i una bici excepcional que ha compartit bona part del recorregut amb en Dani fins que el mateix llastimosament a punxat la roda. Com bon corredor a seguit fins el final. Ramon que ha sortit amb la roda frenada no s' ha sentit còmoda amb la btt, però ha registrat uns bons parcials de corre.
Carles ell sempre amb la seva dinàmica a fet la cursa que li toca ja que l' he vist molt bé.
En David debutant en modalitat esprint, l' ha sobtat la rapidesa que porten en aquesta especialitat, ell s' enredortarà de l' últim tram a peu que ha estat on ha patit més, satisfet d' ell mateix i amb ganes de tornar-hi, que es el més important.



En definitiva en ho em passat bé i per equips s' ha aconseguit la 5e posició, si voleu consultar els parcials entreu a : www.triatlo.org

Des del Club s' ha de felicitar els corredors i reconèixer que em començat la temporada amb bon peu i que segueixi endavant.