10/11/09

La Caminada de Callús es consolida amb més de 300 inscrits




El passat diumenge 18 d' octubre va tenir lloc la Caminada i Pedalada del Cardener, un acte dins les festes de tardor, que any rere any es va fent un lloc en el calendari de les caminades del Bages.

Ha les 8h del matí començaven a sortir els participants animats, saben que els esperava un recorregut de 15 km molt distret i revirat, transcorrent gran part del territori de Callús i Castellnou de Bages, en mig es trobaven els diferents avituallaments i un bon esmorzar el peu de la riera per agafar forces i continuar.
Un circuit muntat de tal manera que per l' exterior de la ruta hi havia l' opció de fer-la amb bicicleta, un pel mes llargueta amb 27km.


La prova va estar organitzada pel Centre Excursionista Callús que valora molt positivament l' augment de participants que tenim cada any i la satisfacció dels caminadors molt contents ha l' arribada del bon tracte que han tingut.
També cal destacar la rapidesa d' actuació el veure que es passava de la normalitat de 200 persones a un “boom” de 314, on tothom, tan els primers com els últims van estar ben servits en els avituallaments.
Per això, donem les gracies a tots els voluntaris que fan que la Caminada i Pedalada del Cardener segueixi endavant, amb força i ganes.