23/11/09

Balaguer, un duatló per disfrutar!!!



Diumenge 22 de novembre es va disputar la tercera prova puntuable dels duatlons de muntanya, podríem qualificar el duatló més tècnic de la temporada, una prova amb unes prestacions com deu mana.
El Club Excursionista Callús va presentar un equip amb moltes ganes de fer aquest duatló ja que el terreny i la climatologia convidava a disfrutar de la zona del monestir de les Avellanes i tot el seguit de camins, corriols amb alguna trialera incloïa i un tram espectacle pel public. Que arribava a Balaguer per fer la segona transició per acabar fent una petita ruta pel casc de la població, realitzant un ascens vertiginós per les escales del poble vell.



Da sortida tenim a Joan Munts que cada cop va agafant ritme i aviat el podrem veure competint amb els millors tal com es mereix. Una nova fitxa, Aida Viladrich que s' estrena amb el Club com a primera fèmina, benvinguda sigui i amb unes ganes increïbles de fer duatlons i tot el que si posi per davant. També els clàssics Carles Miralles i Barrufet, que ja fa tems que esperava per fer la prova de Balaguer i David Junyent que va de menys a més escalant posicions cursa rere cursa.

Tots vam completar el duatló animats per un públic de casa com mai em tingut i el tremendo petit Jan (fotograf).



Barrufet va demostrar que en els trams a peu dona la talla, encara que esta lluny amb la bici però el terreny era favorable a les qualitats, ell creua la meta en 10a pos. En Joan i en Carles van fer una cursa bastant juntets acabant amb la 42a i 43 pos, tots satisfets del circuit, David una mica més endarrerit va fer la seva cursa 80e acabant amb bones condicions i introduint-se amb el mont de les duatlons. L' Aida va trobar-se amb la duresa de la prova i la dificultat tot i que va superar amb valentia i aconseguint una bona 7a class en fèmines.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon duatlo,felicitats a tots, espero poder estar amb vosaltres aviat.

MIKI ( PRESI )