23/1/11

AFINANT ELS REGLATGES EL CIRCUIT DE CATALUNYA

El Callús fa les primeres proves de cara a la nova temporada el duatlo de granollers, que es va realitzar en l' interior del recinte del circuit de Catalunya.

Seguin l' esquema de modalitat esprint es va fer una primera volta sencera de cursa a peu i seguida de 4voltes en bici acabant amb un petit bukle de 2km a peu. La prova no era puntuable pel circuit catala pero va acullir un gran nombre de participants amb 300 corredors.

Del club es van presentar Ramon, Miki, Barrufet, Ruiz, David i Albert Prat. Tambe vam portar gran nombre d' espectadors del Callús per donar annims a la recta de sortida.

Un inici que va dominar en Barru i un competidor que va sortir inesperat arrivant a la transició amb temps per poder fer un bon canvi. El tram de ciclisme que amb els 3 repetxons que hi han la van fer una part molt dura i trencacames.

Finalment es van aconseguir uns resultats dificils de millorar amb un 3er lloc general per Barrufet, un 3er per Ramon Corominas en veterans1 i el 3er esglao del podi per equips. El 3 va ser el nombre adjudicat pel club i que ja firmariem per que sigues aixi tota la temporada.