25/1/11

COPA D' EUROPA DE REQUETES DE NEU

El diumenje es va dur a terme la primera prova de la copa d' europa de requetes de neu, aixo de neu entre "" pero encara es va poder fer un recorregut mitjanament acceptable, evidentment per pistes i amb una temperatura relativament baixota -12º.

De Callús van pujar en Miki i en Barrufet tot i sotin a corre sense saber si el duatlo del dia anterior els passaria factura.


En l' escalfament ja es va veure que les cames demanaven aber-se quedat a casa, com molt bé va fer en David el veure el panorama que es podia trobar.
També va venir i ja la podem introduir el club la Laia Andreu que encara que corria pel Vic en aquesta ocasió, en els XM Duatlons Series ens ajudara en l' equip femeni.


La sortida de la mateixa estació amb 8km de recorregut dividit en 4 pujades força respectuopses. El km1 els dos joves de Callus ja els va passar pel cap de plegar, pero com que son mes cabuts que un ruc van optar per acabar.


Finalment Barrufet en veure que estava dins el top ten i que encara rescaria el pot, va tenir unes petites forçes que el van mantenir en la 9a posicio fins caure en la 10a en l' últim moment i aixi creua la meta. Miki va optar per annar a "disfrutar" de la cursa i acabar sencer.
Laia Andreu amb una magnifica cursa i imposant-se clarament va guanyar en l' apartat femení, el qual la posa en la cap de files per la copa d' europa.
En fi,un cap de setmana ple d' "esport"...!!

Podeu veure el vidio de la cursa a: WWW.UFEC.TV