3/1/11

PLUJA DE MARQUES PERSONALS "LEGALS"

Aquest cop no faltava ni un metre de menys ni de més, tot legal i marques acreditades!!!
La Sant Silvestre de Barcelona anomenada Cursa dels Nassos va tornar aplegar la multitud d' atletes i corredors en les ultimes hores de l' any, fins a 10.000 persones van pendre part en aquesta prova, la mes multitudinaria que es feia a Catalunya en celebració del fi d' any.
Els atletes de Callús els va valdre la pena baixar a la gran ciutat per recorre els 10km que lluint la semarreta del equip van creuar la linea de meta adjudican-se un rera l' altre la seves respectives marques personals en 10km ruta.
Cursa impecable per Barrufet, exelent per Miki, extraodinari per Dani, perfecte per Josep, superb per Albert i brillant per David tots ells cal felicitar-los i que es felicitin per el repte aconseguit que aquest any s' haura de superar ni que sugui per 1 segon d' aquell cronometre que s' acelera quan el veus en l' última recte d' arrivada.
La nostre Laiona per culpa d' un refredat que portava va tindre que aixecar el peu del accelerador pensan amb la cursa de reis que te a la Ciaspolada. Tot i això va treure un bon registre de 38:01

-1026 David Junyent Morales------------------41:46

Per altre banda a Avinyo tambe teniem alguns corredors que ens van fer podi, Joan Munts es va adjudicar a l' esprin el segon lloc general, mentre que Albert (llaunokenbak) va fer un bon top 15.
Pero el millor de tots va ser el que sera el nostre mestre que ja ens ensenya com es guanyen les curses, estem parlant d' en Jan Munts que es va adjudicar amb autoritat el primer en tallar la cinta d' arrivada de la cursa dels menuts.

Ha i saveu que? les corredores que tindrem amb contracte blindat la setmana que ve, van quedar 1era i 2a respectivament amb la cursa dels 5km, ja seveu qui son oi?
la R_ _ _ Mª i la S _ _ _ del equip rosa.

Apa moltes felicitats a tots i salut, esport, una mica de feina i resutats!!!