12/7/10

CALLÚS DEBUTA EN L' ESPECIALITAT DE TRIATLÓ

El passat 19 i 20 de Juny alguns membres del C.E.Callús, es van desplaçar a les terres de Balaguer i el mont sec.
Un cap de setmana complert i ben aprofitat, sortin el mati cap el Camping la noguera, tot ell molt complert, net i amb tots els serveis, només va fallar la piscina que la tenien tencada.

Un cop alla el lema era fer un triatló pero " per disfrutar" que poques vegades passa, i a causa d' aixo en Barru va enredar a la colla i el dissabte el mitj dia vam annar a rodar un parell d' horetes el Congost de Mont Rebei, recorrent per uns senders presiosos que van valdre molt la pena!!


Tant com el tram de carretera que en barru no en va fer cap corba dins els reglaments de circulació.
Despres de tot, un bon dinar a la gespeta del camping i uns voleis, encarant el torneig de Callús. La tarda entretinguda mirant els triatletes que feien un triatló (B) amb un ventot que tenien que apretar les dents en el tram de bici.

El vespre teniem programada la sortida el Observatori del Univers pero com que no vam tenir entrades, el cel es va ennubolar i d' aquesta ens vam salvar.
Un sopar marca de la casa el estil Barru spaguetis i llibrets bonnissims, i de postres melo el metode calimero.
Diumenje el matí ens vam donar compte de la logistica que necesita un triatló, i deu ni dor.
Tots cap el panta de Montgai amb l' aigua a 16 graus, 10:30 arranca el Callús dins l' aigua que semblaba que no ens moviem pero compte, que tampoc sortim tant malament de l' aigua, quasi-ve podiem fer reunió mentres intentavem treure el neopre, sobretot la cuka de llum que es va posar oli idratador.


Agafem la btt 24km de senders i corriols espectaculars i amb arrivada a Balaguer, en mitj cami i dins el tram espectacle teniem els nostres annimadors que cridaven com bojos/es amb escallots i bussines.



Els membres del Callús tots tres escalonats entran a a la segona transició i corren per dins la ciutat passant pel castell amb una pujada infernal que va donar lloc per avansar alguna posició.
Arrivada vora el riu i cap a dinar que ens el mareixem.
Dinar a la carta de Carles que ens va fer uns ous ferrats, sap greu pero tots menys un es van rebentar, jejejeje.
Tot i aixó el Callús debutant amb l' especialitat i engraellant en Barru 24e, Dani 32e i Carles 40e vam aconseguir el 5e lloc per equips.