12/7/10

MÉS D' UN ANY SENSE BAIXAR DEL PODI

El primer duatló XM de la temporada, localitzat a Espot va donar un caire d' alta muntanya dels més espectaculars del circuit.



Un equip format per 5 atletes oficials, un per si em de fer trampa nº10, la vigatana debutant i passant les proves d' acces el equip amb notable alt i el nostre rival a batre, vetera ell i de les duatlons amb l' ematocrit pels nubols = Farnos.

Tots ens vam desplaçar el Alberg les Daines per passar el cap e setmana d' aquells que passen volant. Un dia moll i plujos, que no ens va deixar fer res fins l' hora del briffing que vam annar a escoltar les 4 indicacions claus. Despres final d' etapa del tour i cap a inspecionar el circuit.

4 km de pujada mes que suficient per veure el que ens esperava, pero ja va saltar algun pal del Miki que Barru va seguir intimidan el rival directe.

Cap a sopar, uns jocs de cartes el uno, que el presi ens feia trampa per que sempre ens fotia.



Sortida a les 8 del matí amb una temperatura de luxe i amb en Barru i Miki a la parrilla privilagiada, comença l' aventura 12km de pujada, Carles comença molt fort i Miki aguanta l' estrevada, Barru i Pepet regulen des del primer moment fins el final. David fa una pujada bonissima pel que havia tocat la bici, Laia es defensa sobre els pedals i l' aida puja a ritme una mica mes enderrerida.

Arrivada el canvi Miki amb 3min d' avantage per devant de Barru i seguit a 1min del Pepet i Carles.
El tram a peu preciós amb dues bones pujades i una mica de neu, un trem que per lo llarg que era es feia curt.



El desgast de la bici deixa en Barru tocat i no pot retallar temps pujant i espera la baixada per agafar-se amb el seu "company". Carles i Pepet començen a caminar junts peró el jove de Sabadell amb més experiencia es destaca. David a ritme i reservar pel final.
Laia deixa la bici i es frega les mans pensan "ara em toca a mi" i si si remuntada en femines.


Cap el final del tram a peu Barru allarga la vista i veu a Chevarria, li surten forçes i es llança a caçar-lo de manera titrectable remuntan 7 posicions, miki es queda amb barbero a gaudir de les vistes.
Baixada rapidissima cap a Espot amb velocitats extremes pero amb una pujada que fa enrempar les cames de la kuka i dona el millor parcial amb en Pepet.

Tot va valdre per situar el Callús en el tercer esglaó del podi d' Espot, el qual porta tot l' any passat i aquest amb la regularitat que el carectaritza moven-se per les tres primeres posicions sempre parlant de XM Duatlons Series.

Dediquem el resultat per en Dani Bordallo que 2 dies avans va tenir un esguinç de tromell i el va deixar fora de la cursa, pero l' esperem a Vilallonga amb la motivacio doblada.


El podi va ser per Diedre format amb l' intrectable Gabi Croses, Chevarria i Domenech.
En segon els de Matadepera i 3er C.E.Callús.

Barru: Cursa modesta i maillot groc

Miki: Amenaçador i amb objectiu

Carles: la llum surt quan fa falta, exelent.

Pepet: Conservador i sadisfet

David: 1er esperctacular, 2n inesperat, 3er conservador

Laia: Fitxada, aprovada.

Aida: millor que mai, annimada.

Fins a Vilallonga!!!!!!!!!!

Per altre banda Joan Munts va lluir la semarreta del Club fent una bonissima cursa a la localitat de Canalda "Solsones" escalant en primera posició de Veterans, l' equip Team Poal, el de la seva senyoreta Rosa Mª que estaven preparant a consiencia, també van fer una bonissima actuació en l' apartat femení.

En vista d' això Jan Munts de 4 anys es veu obligat a descantar-se per un dels dos equips i sembla que de moment rellisca cap Callús Team.